Вітаю Вас Гость | RSS
Понеділок
06.05.2024, 15:49
Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю "БлагоДар"
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Про все на світі

Наше опитування
Оцініть наповнюваність сайту
Всього відповідей: 38

Народний календар
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Відбулися загальні батьківські збори
14:03
Відбулися загальні батьківські збори

    16.12.2015 року відбулися загальні батьківські збори. Були присутні батьки (20 чол.) та працівники установи. Лутченко Г.Д., директор, ознайомила з новою редакцією Положення про центр реабілітації, зробила короткий звіт про діяльність Центру за 2015 рік. Ганна Дмитрівна наголосила, що всі послуги надаються безкоштовно, як амбулаторно, так і стаціонарно. З метою реалізації продукції відділень трудової майстерні, ведеться робота з питань надання платних послуг (виготовлення виробів на замовлення). Детальніше вона зупинилася на питаннях харчування вихованців; розповіла про джерела фінансування установи. Мама вихованця Тихона Г. запропопувала батькам частково спонсорувати харчування дітей. Батьки вирішили провести опитування та детальніше обговорити це питання на засіданні батьківського комітету.

Дабіжа Н.В., методист та Репич В.В., заступник директора зупинилися на питаннях співпраці між батьками та працівниками установи. Зокрема:

- Наталія Володимирівна подякувала батькам за їх посильну участь в заходах, що проводяться в установі; запросила батьків віддвідувати заняття  відділеннь трудової майстерні. Особливу увагу звернула на дотримала єдиних вимог з питань виховання, що сприятиме успішній соціалізації вихованців, формування в них комунікативних, поведінкових навичок.

- Валентина Валентинівна відмітила, що, нажаль, є батьки, які займають пасивну позицію в реабілітаційному процесі. Іноді непорозуміння виникають саме через необізнаність батьками подій, процедур, які відбуваються в установі. Вона відмітила, що у вихованців установи значно підвищився рівень їх соціальних навичок. Запропонувала батькам надавати дітям можливість проявляти свою самостійність.

Семенець Л.А., завідувач відділенням медичної реабілітації, розповіла про порядок надання медичних послуг в установі; відмітила про важливість дотримання курсу процедур, без перерв. Лідія Анатоліївна нагадала про санітарні вимоги до зовнішнього вигляду вихованців, дотримання ними гігієнічних навичок. Палке обговорення викликало питання відвідування басейну вихованцями, у яких відмічається погіршення психо - емоційного стану. Батьки, які супроводжують дітей в басейні, запропонували відвідування такими дітьми басейну після стабілізації їх стану.

Після загальної частини зборів батьки відвідали виставку робіть відділень трудової майстерні.

   

 

Переглядів: 443 | Додав: днв | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
00000
Им'я *:
Email:
Код *:
Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024